B2Beyecare

"We've got your back"

Martin Heemskerk is de aanvoerder van B2Beyecare.nl/com. Martin is vanaf zijn 15e actief als opticien. In 2008 haalt hij zijn opticien manager diploma in Amersfoort. Daarnaast verdiept hij zich verder op het gebied van ogen door zich aan te melden voor de contactlens opleiding, en later ook nog de TOA (technische oogheeldkundig assistent).

Na een aantal mooie uitstapjes naar het buitenland. Waaronder; Suriname, China, India en Australie. In veel van deze landen is hij ook actief geweest in de ogen, als opticien en verkoper. Na zijn terugkomst in Nederland, heeft hij bij verschillende optiek winkels en ketens, winkels mogen managen.

Door het gebruik van loepbrillen in het gebied van Lowvision. Ging b2beyecare een samenwerking aan met Optergo uit Zweden. Deze speciale glasleverancier maakt ook één van de beste loepbrillen ter wereld, De Vinkep. De Vinkep vind u nog steeds terug in onze catalogus.
Naast Optergo Zweden is Admetec Israel vorig jaar bij b2beyecare gekomen.
We zijn erg trots op de samenwerking met Admetec. En het maakt ons dus ook erg gelukkig om de mooie producten van Admetec, en vele andere, onder de aandacht te mogen brengen bij U als onze collegas in ziekenhuizen, praktijken maar ook op het kantoor. Zicht problemen zijn helaas niet beperkt tot een specifieke werkvloer.

Heeft u verder vragen over oogzorg, en misschien nog specifieker, oogzorg op de werkplek. Dan staat Martin en zijn team u graag bij.

Admetec Ltd.

Verwenden Sie diesen Text, um Informationen über Ihre Marke mit Ihren Kunden zu teilen. Beschreiben Sie ein Produkt, teilen Sie Ankündigungen oder heißen Sie Kunden in Ihrem Geschäft willkommen.

Katalog

€2.135,00 €2.335,00
€2.455,00 €2.655,00
€2.575,00 €2.775,00
Beispielhafter Produkttitel

$19.99

Beispielhafter Produkttitel

$19.99

Beispielhafter Produkttitel

$19.99

Beispielhafter Produkttitel

$19.99

€2.408,00
€3.013,00