B2Beyecare

"We've got your back"

Martin Heemskerk is de aanvoerder van B2Beyecare.nl/com. Martin is vanaf zijn 15e actief als opticien. In 2008 haalt hij zijn opticien manager diploma in Amersfoort. Daarnaast verdiept hij zich verder op het gebied van ogen door zich aan te melden voor de contactlens opleiding, en later ook nog de TOA (technische oogheeldkundig assistent).

Na een aantal mooie uitstapjes naar het buitenland. Waaronder; Suriname, China, India en Australie. In veel van deze landen is hij ook actief geweest in de ogen, als opticien en verkoper. Na zijn terugkomst in Nederland, heeft hij bij verschillende optiek winkels en ketens, winkels mogen managen.

Door het gebruik van loepbrillen in het gebied van Lowvision. Ging b2beyecare een samenwerking aan met Optergo uit Zweden. Deze speciale glasleverancier maakt ook één van de beste loepbrillen ter wereld, De Vinkep. De Vinkep vind u nog steeds terug in onze catalogus.
Naast Optergo Zweden is Admetec Israel vorig jaar bij b2beyecare gekomen.
We zijn erg trots op de samenwerking met Admetec. En het maakt ons dus ook erg gelukkig om de mooie producten van Admetec, en vele andere, onder de aandacht te mogen brengen bij U als onze collegas in ziekenhuizen, praktijken maar ook op het kantoor. Zicht problemen zijn helaas niet beperkt tot een specifieke werkvloer.

Heeft u verder vragen over oogzorg, en misschien nog specifieker, oogzorg op de werkplek. Dan staat Martin en zijn team u graag bij.

Admetec Ltd.

“Alle hulpmiddelen in mijn kliniek zijn voor de patiënten. Admetec loepen zijn voor MIJ”

Admetec ontwerpt, ontwikkelt, produceert en distribueert handgemaakte, op maat gemaakte vergrootloepen en LED-koplampen. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van producten die uitzonderlijk licht, gebruiksvriendelijk en ergonomisch zijn - zodat u zich kunt concentreren op effectief zijn, terwijl wij ons concentreren op uw comfort.

Admetec is opgericht in 2006 en is gevestigd in Haifa, Israël.

Wie zijn wij?
:
"We zorgen voor de mensen die andere mensen helpen glimlachen."

We zijn hier om de mensen die wij bewonderen te steunen - tandartsen en mondhygiënisten, dierenartsen en chirurgen - goede mensen die voor een dienstverlenend beroep hebben gekozen. Onze klanten zijn toegewijde, hardwerkende mensen die dag in dag uit fysieke en emotionele inspanningen leveren om anderen te genezen, pijn te verlichten en anderen te begeleiden naar een gezonder leven. Mannen en vrouwen die jaren van hun leven hebben besteed aan het bestuderen van hoe ze het leven van anderen positief kunnen beïnvloeden, en die nooit stoppen met leren, zijn mensen die we mogen dienen.

Admetec is een team van ontwerpingenieurs, productiespecialisten en klantervaringsmanagers die zich toeleggen op het creëren van oplossingen en het oplossen van problemen voor onze klanten. Wij zijn mensen die (waar mogelijk) “Ja” zeggen.

Innovatie:


De innovaties van Admetec worden gedreven door de wens om de bruikbaarheid, efficiëntie en het welzijn van gebruikers te verbeteren. We streven ernaar om ongemak en afleiding van artsen weg te nemen, zodat ze hun beste werk kunnen doen.

De samensmelting van hoogwaardige materialen en componenten in een empathisch, gebruikersgericht productontwerp is wat resulteert in Admetec excellentie.

Service: “We’ve got your back”

Loepen zijn een individueel hulpmiddel. Wat voor de een "juist" is, hoeft voor de ander niet juist te zijn. Wij zien service als een vorm van vriendschap. Zoals bij elke vriendschap is bereidheid om te luisteren, vragen te beantwoorden en samen problemen op te lossen van vitaal belang. Het bepalen van de optimale oplossing voor elke persoon gaat verder dan de nauwkeurige metingen die nodig zijn om de loepen te maken - het vereist ook zorg, aandacht en geduld.

We zijn hier niet voor de eenmalige verkoop, ons doel is om carrièrelange partnerschappen aan te gaan met de clinici die Admetec-oplossingen gebruiken. “We’ve got your back” betekent dat u, naast het bieden van oplossingen die letterlijk uw rug beschermen, op ons kunt rekenen dat wij u jarenlang blijven ondersteunen en, indien nodig, nieuwe oplossingen bieden.

Catalogus

€2.349,00
€2.479,00
€2.695,00
€2.795,00
Voorbeeld producttitel

$19.99

Voorbeeld producttitel

$19.99

Voorbeeld producttitel

$19.99

Voorbeeld producttitel

$19.99

Voorbeeld producttitel

$19.99

Voorbeeld producttitel

$19.99

Voorbeeld producttitel

$19.99

Voorbeeld producttitel

$19.99