Widerrufsrecht

Retourneren

U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van redenen te annuleren, met uitzondering van gepersonaliseerde en op maat gemaakte producten. Na annulering heeft u nog 14 dagen de tijd om het product te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag terug, exclusief verzendkosten. Houd er rekening mee dat de kosten voor het retourneren van het product voor uw eigen rekening zijn. Wij adviseren u het product met track en trace te versturen, zodat u altijd kunt aantonen dat u het product hebt teruggestuurd, mocht het onverhoopt zoekraken tijdens de verzending. Als u dit niet doet en uw retourzending ons niet bereikt, kunnen wij deze helaas niet accepteren. Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, moet u het product met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren.

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op gepersonaliseerde en op maat gemaakte producten. Als het product gepersonaliseerd is, is het niet mogelijk om het te retourneren. Als de Ergo zonder verlichting niet bevalt, raden wij u aan om een ledlamp toe te voegen. De Ergo 4/5/6/7.5/10x moet eerst met verlichting worden gebruikt voordat het kan worden geretourneerd.

Om van uw recht gebruik te maken, kunt u contact met ons opnemen via http://www.b2beyecare.nl. Wij zullen dan het verschuldigde orderbedrag binnen 30 dagen na ontvangst van uw retourzending terugbetalen, mits het product in goede staat is ontvangen. De verkoop is definitief na een succesvolle betaling, tenzij anders aangegeven. Wilt u toch gebruik maken van uw herroepingsrecht, neem dan binnen 24 uur na ontvangst van uw bestelling contact met ons op via info@b2beyecare.nl of +31 6 15 04 18 25.